MORUS STORE

LOCALITÀ SA PORTEDDA 4A
09019 TEULADA
Determine route

Telephone
+39 370 128 3750
Sähköposti
morus.army@gmail.com
Internet
morusstore.com

maanantai: 9.00–23.00
tiistai: 9.00–23.00
keskiviikko: 9.00–23.00
torstai: 9.00–23.00
perjantai: 9.00–23.00
lauantai: 9.00–23.00
sunnuntai: 9.00–23.00

Bei unseren ausgewählten Handelsfachpartnern wird die Beratung großgeschrieben. Falls Dein Wunschmodell beim Händler vor Ort nicht auf Lager ist, kann er Dir den Schuh bei LOWA bestellen.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Ostin heiltä lokakuussa parin Lowa Combat Boot GTX:n, poikkeuksellisen mutta vaikeasti löydettävän käyttökengän, en kyseiseen myymälään, joka on yksi harvoista, jotka käsittelevät tätä kenkämerkkiä. Daniela ja Morus Store ammattitaidolla, saatavuudellaan ja ystävällisyydellään tekivät ostokseni helpommaksi kuin luulin, ja sain myös hyödyllisiä neuvoja oikean koon valintaan jalkaani. Jos etsit ammattivaatteiden, -varusteiden ja -varusteiden kauppaa sotilasmaailmaan, ota yhteyttä heihin, erittäin luotettava kauppa ja nopea toimitus.”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Olen eläkkeellä oleva kolmannen Bersaglieri-rykmentin upseeri ja etsin materiaalia yksiköstäni. Otin yhteyttä Moruksen tyyppeihin ja he auttoivat minua erinomaisella tavalla hankkimalla korkealaatuisia ja minulle henkisesti arvokkaita tarvikkeita. Kauniiden tuotteiden lisäksi he ovat ylpeitä Kolmannesta, jota he kutsuvat ”rykmentiksi". Hyvin tehty ja kiitos! Suosittelen lämpimästi kaikkia kiinnostuneita ottamaan heihin yhteyttä, koska heillä on hauskaa."

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Hei, sain ostaa materiaalia työskentelyn jälkeen Sardiniassa. Rossella on erittäin pätevä ja ystävällinen henkilö. Tilaukset saapuivat ajallaan ja materiaali laadukasta. Ehdottomasti suositeltavaa.”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Laatu ja ystävällisyys ovat ensimmäinen asia, jonka kohtaat ollessasi vuorovaikutuksessa henkilökunnan kanssa! Tein pachtin oston, todella poikkeuksellisen laadukkaita materiaaleja, olet saanut uuden asiakkaan! 👍👍👍💪💪💪”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Voin sanoa, että vieraanvaraisuus, kohteliaisuus, ammattitaito ovat kotona, myytyjen tuotteiden laadusta puhumattakaan .. Top”

See ratings on Google