TMH TRADING GMBH ARMAMAT

ENNSER STRASSE 39
4407 STEYR-GLEINK
Determine route

Telephone
+43 7252 50900
Sähköposti
hk@armamat.com
Internet
armamat.com

Bei unseren ausgewählten Handelsfachpartnern wird die Beratung großgeschrieben. Falls Dein Wunschmodell beim Händler vor Ort nicht auf Lager ist, kann er Dir den Schuh bei LOWA bestellen.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Paras armeijan / airsoft-kauppa siellä! Olen ollut onnellinen asiakas nyt 2 vuotta. Olen jo tehnyt paljon ostoksia, joukkue on loistava, varsinkin airsoft-työpajan tiimi. Toistaiseksi minulla oli pieni ongelma yhden aseeni kanssa kahdesti, mutta ne korjattiin nopeasti ja siististi. Vaikka tilaisit jotain, esimerkiksi se ei sovi, voit yksinkertaisesti lähettää sen takaisin ja saada rahasi takaisin nopeasti. Suuri joukkue ja megatuotteet edulliseen hintaan. 100 viidestä tähdestä”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Ehdottomasti huippuyritys, aina ilo tehdä ostoksia siellä. Erittäin mukava ja kohtelias tiimi. Tilaukset käsitellään aina välittömästi, erittäin nopea toimitus. Claw Gear -vaatteita voidaan suositella vain. Toivon tapaavani sinut jälleen IWA: lla Nürnbergissä henkilökohtaisesti.”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Olen tilannut AirsoftZonelta (TMH) yli 5 vuotta enkä ole koskaan pettynyt. Versanttien nopeus tilauksen jälkeen ja vastaukset sähköposteihin ovat lyömättömiä. Palvelu on erinomaista ja henkilökunta on erittäin ystävällistä. Jos sinulla on kysyttävää, saat erittäin informatiivisia vastauksia. Voin vain suositella todella huippuyritystä kaikille. Se voi tulla kalliiksi nopeasti, mutta saat parhaita tuotteita rahoille. Jätä aina paljon rahaa, pidä se tiimin vastuulla. MFG, Daniel Silva Leal”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Takuuhakemuksessani esiintyneet ongelmat EIVÄT ole TMH: ltä. Useiden erittäin mukavien TMH: n kanssa soitettujen puheluiden jälkeen takuupyyntöni käsiteltiin ja myös ratkaistiin. Minulle lähetettiin uusi Arp9 airsoft2gon kautta (joka ei alun perin halunnut käsitellä takuutapausta kohtuullisessa ajassa eikä myöntänyt virhettä), joka toimii nyt täydellisesti. Kiitos sitoutumisestasi TMH: hon!”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Huippupalvelutiimi, … Olin kooltaan varastossa ja lähetin palautuksen. Pakettipalvelu kesti noin 2 viikkoa. Palvelu on asiakaslähtöistä, osaavaa ja kohteliasta.”

See ratings on Google