TMH TRADING GMBH ARMAMAT

ENNSER STRASSE 39
4407 STEYR-GLEINK
Determine route

Telephone
+43 7252 50900
Sähköposti
hk@armamat.com
Internet
armamat.com

Bei unseren ausgewählten Handelsfachpartnern wird die Beratung großgeschrieben. Falls Dein Wunschmodell beim Händler vor Ort nicht auf Lager ist, kann er Dir den Schuh bei LOWA bestellen.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Erittäin hyvä asiakaspalvelu. Voit lähettää mitä tahansa takaisin, jos se ei sovi tai toimi kunnolla. Se korjataan ilmaiseksi tai saat rahasi takaisin hetkessä. Toimitus on myös erittäin nopea. Tilattu Aramatista maanantaina, saapui tiistaina. Yhtä nopeasti kuin Amazon.”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Pitkään etsitty, mutta lopulta löytyi. *CLAWGEAR* Todella hyvät varusteet ulkoiluun ja vapaa-aikaan! Erittäin hyvä istuvuus, korkea laatu ja erittäin hyvä palvelu. Kiitos TMH Tradingille täydellisestä palvelusta. Muutan asteittain lisää laitteita kynsivarusteiksi. Todella suositeltavaa!”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Paras armeijan / airsoft-kauppa siellä! Olen ollut onnellinen asiakas nyt 2 vuotta. Olen jo tehnyt paljon ostoksia, joukkue on loistava, varsinkin airsoft-työpajan tiimi. Toistaiseksi minulla oli pieni ongelma yhden aseeni kanssa kahdesti, mutta ne korjattiin nopeasti ja siististi. Vaikka tilaisit jotain, esimerkiksi se ei sovi, voit yksinkertaisesti lähettää sen takaisin ja saada rahasi takaisin nopeasti. Suuri joukkue ja megatuotteet edulliseen hintaan. 100 viidestä tähdestä”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Olen tilannut AirsoftZonelta (TMH) yli 5 vuotta, enkä ole koskaan pettynyt. Tilauksen jälkeisen toimituksen ja sähköposteihin vastaamisen nopeus on lyömätön. Palvelu on erinomaista ja työntekijät erittäin ystävällisiä. Jos sinulla on kysyttävää, saat erittäin informatiivisia vastauksia. Todella huippuyritys, jota voin vain suositella kaikille. Se voi tulla kalliiksi nopeasti, mutta saat rahoillesi hyvää vastinetta. Jättäisi aina kasan rahaa, pidä se joukkueelle. MFG, Daniel Silva Leal”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Tavarat tilattiin perjantaina ja toimitettiin maanantaina. Kaasupullossa oli ongelmia (Tuotantovirhe) Soitin tiistaina ja kuvasin ongelman. Ilman mitään, jos seuraavana päivänä oli uusi kaasupullo. Olen hämmästynyt 😃 En ole tottunut mihinkään muuhun verkkokauppaan niin täydelliseen ja asiakaslähtöiseen palveluun. Kiitos TMH-kaupparyhmälle. Olet paras!!! Ole hyvä ja pidä sitä vain esimerkkinä kaikille muille Lg Hakan”

See ratings on Google