Tacwrk

Wilhelminenhofstr. 83–85
12459 Berlin
Determine route

Telephone
+49 30 53604246
Sähköposti
info@tacwrk.com
Internet
tacwrk.com

Bei unseren ausgewählten Handelsfachpartnern wird die Beratung großgeschrieben. Falls Dein Wunschmodell beim Händler vor Ort nicht auf Lager ist, kann er Dir den Schuh bei LOWA bestellen.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”WOW, vain WOW! Sellainen jälleenmyyjä kuin sen pitääkin olla ja varmasti on! Siististi, ammattimaisesti ja miellyttävästi pakattu tavara, jossa paljon pientä materiaalia mukana. Olen edelleen sanaton kaikkien viimeisten kontaktieni Sveitsissä jälkeen! Muiden osittain ylimielisten ihmisten pitäisi oppia jotain positiivista tästä yrityksestä! Kiitos megaaaaa ensimmäisestä ostokokemuksesta. Ehdottomasti yksi uusista suosikkikaupoistani. Kiitokset Lisäys: 06.07.2022 Toinen tilaus tästä täydellisestä verkkokaupasta: Jälleen toimitetaan erittäin nopeasti ja minimaalisesti pakattuna, joten sinulla ei ole koskaan liikaa jätettä ympäristön vuoksi! Suuret kiitokset taas tästä loistavasta palvelusta! Lisäys: 23.7.2022 Kolmas tilaus tästä sanoinkuvaamattomasta ja lyömättömästä verkkokaupasta: Jälleen artikkeli lähetettiin suurella rakkaudella, mm. pakollinen herkku (pieni Haribo), ja kuten aina (toivottavasti se pysyy sellaisena?) henkilökohtainen kiitos 10 euron ostoseteleillä seuraavaa ostoa varten! Paljon kiitoksia -:) Lisäys (pian) kanta-asiakkaaksi ;-) 06.08.2022 Kaikki meni taas täydellisesti, mukaan lukien tärkein lisäys: ”Haribo" ;-) Kiitos paljon!"

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Hieno verkkokauppa! Löysin sinut vahingossa ja olen erittäin vaikuttunut toimitusajasta, laadusta ja valikoimasta. Tilaan uudelleen ja suosittelen sinua! Kiitos!”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Täältä löytyy hyvä ja jatkuvasti kasvava valikoima sekä mahtavia kampanjoita ja erittäin mukavaa, avuliasta asiakaspalvelua. Lisäksi virallisia alennuksia ja toimitus maahan (esim. asevoimille tai vastaaville) oman kokemuksemme mukaan ilman ongelmia. Joten aina iloinen ja suositeltava minun puoleltani! #TACWRK”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Useita paketteja tilattu, tavarat saapuivat aina nopeasti ja täydellisesti! Suositellaan ilman varausta! Kiitos paljon”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Toistaiseksi vain verkkokauppaa käyttänyt, mutta enemmän kuin tyytyväinen. Vaikka valitus tuleekin, työntekijät löytävät ratkaisun (kiitos Martinille tässä vaiheessa). Voin vain lämpimästi suositella tätä kauppaa, koska asiakaspalvelu on täällä edelleen erittäin tärkeää. Jatka samoin.”

See ratings on Google