Tacwrk

Wilhelminenhofstr. 83–85
12459 Berlin
Determine route

Telephone
+49 30 53604246
Sähköposti
info@tacwrk.com
Internet
tacwrk.com

Bei unseren ausgewählten Handelsfachpartnern wird die Beratung großgeschrieben. Falls Dein Wunschmodell beim Händler vor Ort nicht auf Lager ist, kann er Dir den Schuh bei LOWA bestellen.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Ensiluokkainen tuki liiketoiminnassa. Avoin korva laitteisiin ja ratkaisuihin liittyviin ongelmiin, myös heti. Nopea toimitus ja hyvä kokonaispaketti! Aina iloni! * Tee kuten haluat, vain pahempaa! * Pysy tuollaisena!”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Toinen reppu, jonka ostan heiltä. Palaan ensimmäisen. Ei palauteta, vaikka olisin jo leikannut hintalappuja (vielä laatikossa). Erittäin hyvä asiakaspalvelu, joka vastaa nopeasti ja ammattimaisesti. Tilaus tuli melko nopeasti Ranskaan (tilaus torstai-iltapäivällä, sai sen seuraavana tiistaina aamuna). Ostan ehdottomasti jälleen heiltä ja tulen käymään heidän myymälöissään klubien välillä ensi kerralla, kun menen Berliiniin :)”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Großartiger Online-Service. Die Ware ist jedes Mal innerhalb von zwei Tagen bei mir (, von Berlin nach Rheinland-Pfalz). Toll ist auch Liebe zum Detail, in Form von kleinen Goodies wie z.B. Gummibärchen, Stickern oder Karten 😉🤙🏻”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Omasta vaikeuksistani huolimatta onnistuin ratkaisemaan ongelman erittäin mukavan asiakaspalvelun avulla. Erittäin ystävällinen =)”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Toistaiseksi vain tilattu verkossa, ei ole koskaan ollut mitään ongelmia. Tilaukset ja palautukset käsitellään nopeasti ja ongelmitta. Jokainen pakkaus on siististi ja siististi pakattu. Säännölliset nerokkaat alennuskampanjat uutiskirjeessä jne. Täällä voit nähdä, että kaikki yrityksen yritykset ovat intohimoisia tekemisiin!”

See ratings on Google