Recon

Zuckerfabrik 2
38259 Salzgitter
Determine route

Telephone
+49 5341 833440
Sähköposti
info@recon-company.com
Internet
recon-company.com

maanantai: 10.00–18.00
tiistai: 10.00–18.00
keskiviikko: 10.00–18.00
torstai: 10.00–18.00
perjantai: 10.00–18.00
lauantai: 10.00–13.00
sunnuntai: Suljettu

Bei unseren ausgewählten Handelsfachpartnern wird die Beratung großgeschrieben. Falls Dein Wunschmodell beim Händler vor Ort nicht auf Lager ist, kann er Dir den Schuh bei LOWA bestellen.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Olipa myymälässä tai verkossa, hyvä palvelu ja ystävällinen henkilökunta. Olen täällä vakituinen asiakas sekä yksityisesti että ammatillisesti. Kaupan selaaminen on aina hauskaa. Olen joutunut valittamaan parista saappaista, jotka sujuivat hyvin. Tyytyväinen asiakas sanoo kiitos.”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Laaja valikoima tunnettuja valmistajia, virkakäyttöön, ulkoiluun, metsästykseen ja vapaa-aikaan. Ostan aina kaupasta ja näin saan välittömän yleiskuvan saatavuudesta. Neuvonta- ja myyntitiimi voi aina saada tuotteen varastosta heti paremman vertailukelpoisuuden, värin, varustelun, mallin tai valmistajan vuoksi. Lidia, jälleen ystävällinen, antoi meille hyviä neuvoja erikoisosaamisellaan, kun teimme päätöksen laitteiden ostosta. Kiitos, tulemme mielellämme takaisin.”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Hei Steve, kiitos erittäin pitkäjänteisestä neuvostasi ja ostoslistan käsittelystä kanssasi. Iso kiitos myös Sonjalle aina nopeasta käsittelystä ja loistavista neuvoista puhelimessa. Kaiken kaikkiaan teet hienoa työtä Reconilla tyytyväisten asiakkaiden puolesta, kaikki on juuri kohdallasi. Paljon kiitoksia”

See ratings on Google