Räer

Altes Dorf 18 – 20
31137 Hildesheim
Determine route

Telephone
+49 5121 7487660
Sähköposti
service@raeer.com
Internet
raeer.com

maanantai: 11.00–18.00
tiistai: 11.00–18.00
keskiviikko: 11.00–18.00
torstai: 11.00–18.00
perjantai: 11.00–18.00
lauantai: 10.00–14.00
sunnuntai: Suljettu

Bei unseren ausgewählten Handelsfachpartnern wird die Beratung großgeschrieben. Falls Dein Wunschmodell beim Händler vor Ort nicht auf Lager ist, kann er Dir den Schuh bei LOWA bestellen.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Tilasin Belgian armeijan teltan 3 viikkoa sitten (tietysti käytetty) tuotteen kuvauksen mukaisesti. Sen saapumisen jälkeen yllätyin kuinka paljon sitä tarvittiin, otin yhteyttä yritykseen ja he etsivät heti ratkaisua. Yhteydenotto sähköpostitse on parempi, koska puhelimitse on vaikea tavoittaa henkilöä. Lopulta he lähettivät minulle uuden ja sain koota kahdesta parhaan teltan ja lähettää loput takaisin. Siksi 5 tähteä, hinta, suorituskyky, palvelu, tavaroiden kunto (kuvattu verkossa)”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Tein suuren tilauksen 1 viikko sitten, jota tarvitsin erittäin nopeasti. Maksutavaksi valittiin ennakkomaksu. Muutamaa päivää myöhemmin minulle ilmoitettiin, että tilaukseni oli valmis. Summan siirron jälkeen sain sen 24 tunnin sisällä. Kaikki täysin tyydyttävästi, milloin tahansa mielellään uudelleen!”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Toimitus voisi olla hieman nopeampi, muuten kaikki on hienoa! Räeriltä tähän mennessä ostamani tuotteet ovat olleet loistavia! Ei mitään valittamista. Kuten jo sanottu, jos ostat kaupasta, joudut odottamaan sähköpostiviestiä laskulla ennen kuin voit siirtää. Valitettavasti tällä tavalla menetetään paljon aikaa. Kuitenkin 5 tähteä, koska kaikki sujuu suunnitelmien mukaan ja maksun jälkeen saat tavarasi melko nopeasti. Joten modernisoi maksuprosessia, jos mahdollista. Silloin tekisin varmasti ostoksia täällä useammin.”

See ratings on Google