Messer Waffenhandel

Christian-Pleß-Str. 11–13
63069 Offenbach
Determine route

Telephone
+49 69 89009041
Sähköposti
info@waffenhandelmesser.de
Internet
waffenhandelmesser.de

Currently closed

maanantai: 10.00–18.30
tiistai: 10.00–18.30
keskiviikko: 10.00–18.30
torstai: 10.00–18.30
perjantai: 10.00–18.30
lauantai: 10.00–14.00
sunnuntai: Suljettu

Bei unseren ausgewählten Handelsfachpartnern wird die Beratung großgeschrieben. Falls Dein Wunschmodell beim Händler vor Ort nicht auf Lager ist, kann er Dir den Schuh bei LOWA bestellen.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Tilasin verkossa / puhelimitse ja voin siksi arvioida vain tämän osan. Minun on kuitenkin sanottava, että kaikki tehtiin täydelliseksi tyydyttäväksi ja tilasin jotain uudelleen täältä milloin tahansa. Verkossa löydetty tuote palautettiin minulle puhelimitse, koska se oli viimeinen ja kaikki muu, kuten lasku ja toimitus, aloitettiin välittömästi. Kun tuotteeni saapui, osa tarvikkeista puuttui, mutta se välitettiin minulle välittömästi ja ilman lisäkustannuksia ja saapui 2 päivää myöhemmin. Yläosa! Puhelimitse ja sähköpostitse annetut neuvot olivat aina ystävällisiä, objektiivisia ja sinusta tuntui, että herrat tiesivät, mistä he puhuivat. Kaiken kaikkiaan: 5/5 ehdottomasti ansaittu ja voin vain suositella tätä yritystä! Paljon kiitoksia!”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Eines der schönsten Waffengeschäfte, dass ich jemals gesehen habe. Eine entspannte Atmosphäre, total nette Leute, viel Fachwissen und eine hervorragende Auswahl erwarten Euch hier. Klare Empfehlung!”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Erittäin, erittäin siisti yritys. Mukavat ihmiset hyviä neuvoja, voidaan vain suositella! Vierailimme tänään Messerin asekaupassa. Ajoimme erityisesti Siegenistä Frankfurtiin saadaksemme idean paikan päällä. Heti kun meille oli tarjottu kahvia kaupassa. Välittömät neuvot seurasivat välittömästi. Kaikki selitettiin ja näytettiin meille asepunkerissa. Pystyimme muodostamaan oman kuvan jokaisesta aseesta. Hienoa! Onnistuneen ostoksen jälkeen meille annettiin toinen juoma. Olen todella asekauppaa veitsiä. Lisää vierailuja seuraa varmasti. 👍👍👍👍👍”

See ratings on Google