Messer Waffenhandel

Christian-Pleß-Str. 11–13
63069 Offenbach
Determine route

Telephone
+49 69 89009041
Sähköposti
info@waffenhandelmesser.de
Internet
waffenhandelmesser.de

maanantai: 10.00–18.30
tiistai: 10.00–18.30
keskiviikko: 10.00–18.30
torstai: 10.00–18.30
perjantai: 10.00–18.30
lauantai: 10.00–14.00
sunnuntai: Suljettu

Bei unseren ausgewählten Handelsfachpartnern wird die Beratung großgeschrieben. Falls Dein Wunschmodell beim Händler vor Ort nicht auf Lager ist, kann er Dir den Schuh bei LOWA bestellen.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Huippukauppa! Sisustuksesta alkaen olimme hieman järkyttyneitä myymälään astuessamme, työntekijät ovat enemmän kuin ystävällisiä, osaavia ja ilmeisesti nauttivat työstään. Ajasta huolimatta (vähän ennen sulkemisaikaa) saimme silti pienen kiertueen ja juttelimme mukavasti. Muut jälleenmyyjät ovat tervetulleita oppimaan tästä. Kaiken kaikkiaan ehdottomasti käymisen arvoinen ja laitamme tänne myös pienen pyynnön seuraavasta urheiluaseesta :)”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Voi liittyä vain muiden arvostelijoiden joukkoon! Minulle se oli spontaani sattumahaku ja olin ja olen todella iloisesti yllättynyt. Toki loistava sijainti, suuri valikoima aseita ja vaatetuotteita … mutta mikä varmasti vetää minut sinne jälleen, on ystävällisyys ja neuvonta! Ja minulle pätevä tarkoittaa myös halua vastata asiakkaiden pyyntöihin! Ehdottomasti suositella … ja olen erittäin innoissani rakennusprojektin valmistumisesta heittoetäisyydellä”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Tämä kauppa on aina vierailun arvoinen. Asiakkaana saat täältä aina ystävällistä ja asiantuntevaa neuvontaa. Tarjolla on erittäin hyvä valikoima laadukkaita tuotteita kohtuulliseen hintaan ja hiljattain rakennettu ammuntateatteri on yksinkertaisesti mahtava.”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Olitpa sitten ampuja tai metsästäjä, täältä jokainen löytää etsimänsä! Loistava kauppa, jossa on loputtomasti valintoja! jättiläinen iso! Nytkin ammuspulan aikana kaikkea on saatavilla ja edulliseen hintaan! Jopa hieman harvinaisempi kaliiperi 30 karbiini vuoden 1944 M1:een oli varastossa! Erittäin suositeltavaa ja aina vierailun arvoinen!”

See ratings on Google