Kotte & Zeller

Industriestr. 8
95365 Rugendorf
Determine route

Telephone
+49 9223 9450199
Sähköposti
info@kotte-zeller.de
Internet
kotte-zeller.de

maanantai: 12.00–17.30
tiistai: 12.00–17.30
keskiviikko: 12.00–17.30
torstai: 12.00–17.30
perjantai: 12.00–17.30
lauantai: Suljettu
sunnuntai: Suljettu

Bei unseren ausgewählten Handelsfachpartnern wird die Beratung großgeschrieben. Falls Dein Wunschmodell beim Händler vor Ort nicht auf Lager ist, kann er Dir den Schuh bei LOWA bestellen.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Vielä pitää ampua. Mutta ei pitäisi olla ongelma. Harmi, ettei sinulla ole ylimääräisiä lankoja. Erinomainen vastine rahalle ja toimitus ajallaan. Luultavasti tulee uskollinen asiakas.”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Olen aiemmin tilannut yritykseltä erilaisia ​​tuotteita, eikä minulla ole koskaan ollut ongelmia. Myös viimeinen tilaukseni toimitettiin ajallaan ja oli virheetön. Jos jokin ei ole tyydyttävä, se lähetetään takaisin. Ostohinta hyvitetään tai lähetetään eri koko. Kaikki ilman ongelmia. Tulee jatkossakin Kotte & Zeller GmbH:n uskollisena asiakkaana.”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Tein tilaukseni verkossa lauantai-iltana ja sain tavarat 5 työpäivän kuluttua. Lähetyslaatikko oli sopivan kokoinen ja sisältö moitteettomassa kunnossa.”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Useita kertoja tilattu Kotte & Zelleriltä. Aina ilman ongelmia, jopa valituksen kanssa! Tuotteet ovat laadukkaita ja saatavuus näkyy aina verkossa. Viimeinen tilaukseni toimitettiin seuraavana päivänä. Usein on arvokkaita erikoistarjouksia. Luotettava toimittaja, jolla on laaja valikoima retkeilijöille ja ulkoilun ystäville.”

See ratings on Google