Kotte & Zeller

Industriestr. 8
95365 Rugendorf
Determine route

Telephone
+49 9223 9450199
Sähköposti
info@kotte-zeller.de
Internet
kotte-zeller.de

Currently closed

maanantai: 10.00–18.00
tiistai: 10.00–18.00
keskiviikko: 10.00–18.00
torstai: 10.00–18.00
perjantai: 10.00–18.00
lauantai: 9.00–13.00
sunnuntai: Suljettu

Bei unseren ausgewählten Handelsfachpartnern wird die Beratung großgeschrieben. Falls Dein Wunschmodell beim Händler vor Ort nicht auf Lager ist, kann er Dir den Schuh bei LOWA bestellen.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Tänään ollut kaupassa. Olen tyytyväinen :) Henkilökunta on erittäin ystävällistä ja avuliasta ja on valmis auttamaan ja neuvomaan. He käyttävät aikaa selittääkseen kaiken sinulle ja voit jopa koskettaa aseita. Kyseessä ei ole massatuotanto, vaan sataprosenttinen asiakkaan tarpeiden tyydyttäminen. Erittäin suositeltavaa. Ei todellakaan viimeinen vierailuni !!!”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Arvostelu koskee verkkolähetyksiä. Kaikki meni täydellisesti minulle. Tavarat saapuivat riittävästi pakattuina määrätyn ajanjakson aikana. Sain ystävällisiä neuvoja puhelimessa. Kesti muutama yritys päästä läpi, mutta se on täysin normaalia ja hyväksyttävää.”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Ostettiin airsoft -ase, jolla oli tekninen vika vain muutaman laukauksen jälkeen. Palautus oli helppoa mukana tulevan palautuskuitin kautta. Minulle ilmoitettiin, mikä on viallinen. Teknikko ehdotti viallisen painevaletun alumiiniosan vaihtamista (mahdollisia materiaalivikoja ei voitu sulkea pois) ruostumattomasta teräksestä valmistettuun osaan. Kalliimman vaihto -osan vaihto tehtiin liikearvosta. Vaihtoehtoisesti minulle tarjottiin ostohinnan palautus, jos en suostu korjaukseen. Uusi korvaava toimitus ei ollut vaihtoehto tuotteelle nykyisen varaston puutteen ja avoimen toimituspäivän vuoksi. Hinnat (ostamilleni tuotteille) ovat kohtuullisia ja halpoja. Asiakaspalvelu (puhelinyhteys) oli ystävällinen ja pyrki mahdollistamaan prosessin optimaalisen suorittamisen minulle. Suora edelleenlähetys teknikolle ja lyhyet viestintäkanavat toivat minulle parhaan ratkaisun alle 5 minuutissa. Paluu alkoi suoraan seuraavana keskustelun päivänä.”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Erittäin nopea toimitus. Torstai määräsi maanantaina (Saksan yhtenäisyyden päivä) tuli välillä. Paketti ei vahingoittunut, ja tavarat odotetusti. Hyvä kuin aina! Aina iloinen. Kiitos Kotte & Zeller -tiimille. 5 tähteä enemmän kuin ansaittu😁✌🏻”

See ratings on Google