FREE SHOT

V. DEL TECCHIONE 48/D
20098 SAN GIULIANO MILANESE
Determine route

Telephone
+39 02 9828 2851
Sähköposti
info@freeshot.it
Internet
freeshot.it

maanantai: 9.00–19.00
tiistai: 9.00–19.00
keskiviikko: 9.00–19.00
torstai: 9.00–19.00
perjantai: 9.00–19.00
lauantai: 9.00–19.00
sunnuntai: Suljettu

Bei unseren ausgewählten Handelsfachpartnern wird die Beratung großgeschrieben. Falls Dein Wunschmodell beim Händler vor Ort nicht auf Lager ist, kann er Dir den Schuh bei LOWA bestellen.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Vein yhden airsoft-kivääristäni kaivattavaksi, minulla oli täydellinen päivitys, koska replikan pääkomponentit piti vaihtaa. Olen täysin tyytyväinen palveluun ja työn tulokseen! Replika toimii poikkeuksellisen hyvin ja on todella jokaisen käytetyn rahan arvoinen! Lisäksi henkilökunta on todella ystävällistä ja avuliasta! Työ, jonka tein, oli melko monimutkaista, ja he pystyivät auttamaan minua prosessin jokaisessa vaiheessa, kiitos paljon kaikesta! Erittäin suositeltava paikka, missä tahansa pyynnöstä he voivat aina tyydyttää sinut”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Yksi Milanon alueen parhaista kaupoista. Niin pieneltä kuin näyttelytila ​​voi vaikuttaa, niissä on käytännössä kaikki mitä tarvitset: varaosia, jäljennöksiä, yksinkertaisia ​​ja taktisia vaatteita. Toinen ansio: käytetty käsi-esittely, josta löydät muiden pelaajien muokkaamia todellisia jalokiviä erittäin edulliseen hintaan (kuvassa). Johtajat ovat hyvin valmistautuneita ja tietävät aina, kuinka vastata asiakkaan tarpeisiin, myös taloudelliselta kannalta.”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Kaksi ostosta netistä, en varmasti lopeta. Suositteli lämpimästi myös ja ennen kaikkea kommunikatiivisuuden vuoksi Gigi, joka otti minuun yhteyttä kertoakseen minulle jotain, mitä muut myyjät pitäisivät itsestäänselvyytenä. Antaisin 6 tähteä…”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Ihmemaa! Kokemukseni mukaan yksi Italian parhaista airsoft-liikkeistä ja asevarastoista. Ystävällinen, ystävällinen ja hyvin koulutettu henkilökunta”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Löysimme kaiken etsimämme, hienostuneita ja laadukkaita materiaaleja Kiitos henkilökunnalle erityisesti kiitos Eleonoralle erittäin valmistautuneelle ja avuliaalle!!! Erittäin suositeltavaa”

See ratings on Google