FREE SHOT

V. DEL TECCHIONE 48/D
20098 SAN GIULIANO MILANESE
Determine route

Telephone
+39 02 9828 2851
Sähköposti
info@freeshot.it
Internet
freeshot.it

Currently closed

maanantai: 9.00–19.00
tiistai: 9.00–19.00
keskiviikko: 9.00–19.00
torstai: 9.00–19.00
perjantai: 9.00–19.00
lauantai: 9.00–19.00
sunnuntai: Suljettu

Bei unseren ausgewählten Handelsfachpartnern wird die Beratung großgeschrieben. Falls Dein Wunschmodell beim Händler vor Ort nicht auf Lager ist, kann er Dir den Schuh bei LOWA bestellen.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”En tiedä mistä aloittaa … Sanotaan ensinnäkin, että on sääli, että voit antaa vain 5 tähteä … Olen hankkinut heiltä jonkin aikaa ja olen aina löytänyt itseni erittäin hyvin. Ne ovat täysin varusteltuja, täältä löydät kaiken etsimäsi. Suurimmat merkit ja markkinoiden parhaat tuotteet löydät ne täältä. Kauppa on erittäin hyvässä kunnossa ja järjestetty tervetuloa näyttelytilaan. Sivusto on myös erinomainen. Henkilökunta on erittäin avulias, ystävällinen, mutta ennen kaikkea hyvin valmistautunut. Hinnat ovat suuria. Lopuksi mielestäni huippu on asehuone, toin Kimber 1911 -laitteen heille cerakotelle ja Maestro Luigi teki todellisen mestariteoksen, nopean, tarkan, esteettisesti täydellisen, hyvin tehdyn ja toimivan. Lyhyesti sanottuna, jos etsit osaamista, saatavuutta, mukavuutta, ystävällisyyttä, mutta ennen kaikkea paljon, mutta todella paljon ammattitaitoa, tämä on oikea paikka kääntyä. Suosittelen lämpimästi !!!”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Yksi Milanon alueen parhaista kaupoista. Niin pieneltä kuin näyttelytila ​​voi vaikuttaa, niissä on käytännössä kaikki mitä tarvitset: varaosia, jäljennöksiä, yksinkertaisia ​​ja taktisia vaatteita. Toinen ansio: käytetty käsi-esittely, josta löydät muiden pelaajien muokkaamia todellisia jalokiviä erittäin edulliseen hintaan (kuvassa). Johtajat ovat hyvin valmistautuneita ja tietävät aina, kuinka vastata asiakkaan tarpeisiin, myös taloudelliselta kannalta.”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Kaikki TOP ja super henkilökunta. Osaava ja valmis kuuntelemaan, neuvomaan ja seuraamaan askel askeleelta ostoksia. Varma vertailukohta tälle alalle.”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Hienoja ammattilaisia! Cerakoten avulla he todella tekevät mestariteoksia. Helppo, ystävällinen ja erittäin avulias ihmisiä. Alan paras!”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Kaikki mitä tarvitset AIRSOFT -maailmaan on täällä. Vaatteet, asusteet, aseet, mittatilaustyöt, korjaus ja muutokset”

See ratings on Google