COP Shop

Klenauer Str. 1a
86561 Oberweilenbach
Determine route

Telephone
+49 8445 92960
Sähköposti
bestellung@cop-gmbh.de
Internet
cop-shop.de

Bei unseren ausgewählten Handelsfachpartnern wird die Beratung großgeschrieben. Falls Dein Wunschmodell beim Händler vor Ort nicht auf Lager ist, kann er Dir den Schuh bei LOWA bestellen.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Alkuperäisten tilausvaikeuksien jälkeen asiakaspalvelun edustaja soitti minulle ja ratkaisi ongelman mahdollisimman nopeasti ja helposti ja pystyi jopa saamaan tuotteen ”livenä" puhelimeen versiona, joka oli täysin loppunut koko Saksasta., ja jota olisi joutunut odottamaan vähintään 2 kuukautta muualla. Harvoin koet tällaista. Ehdottomasti esimerkillistä palvelua. Muuten myös vaihtotoimitus tuli valonnopeudella, nyt kaikki on täydellistä. Kiitos taas!"

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Mahtava neuvo ja palvelu. Nopea toimitus. Siinä kaikki mitä tarvitset. Milloin tahansa uudestaan”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Täällä otettiin erittäin ystävällisesti vastaan. Voin helposti noutaa tavarat pääkonttorista etukäteen sovittaessa. Voin vain suositella palvelua, henkilökuntaa ja tavaroita, ostan mielelläni uudelleen täältä.”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Täällä asiakas on edelleen kuningas palveluautiomaassa Saksa – aina saatavilla ilman yrityslomaa tms. – vaihto ei hätää – aina mielellään – hinta-laatu on juuri oikea yritykselle”

See ratings on Google