CAMPHOENIX SHOP

VIA EMILIA ROMAGNA 15/17
00000 MONSANO
Determine route

Telephone
+39 331 666 6396
Sähköposti
info@camphoenix.it
Internet
camphoenix.it

maanantai: Avoinna ympΓ€ri vuorokauden
tiistai: Avoinna ympΓ€ri vuorokauden
keskiviikko: Avoinna ympΓ€ri vuorokauden
torstai: Avoinna ympΓ€ri vuorokauden
perjantai: Avoinna ympΓ€ri vuorokauden
lauantai: Avoinna ympΓ€ri vuorokauden
sunnuntai: Avoinna ympΓ€ri vuorokauden

Bei unseren ausgewählten Handelsfachpartnern wird die Beratung großgeschrieben. Falls Dein Wunschmodell beim Händler vor Ort nicht auf Lager ist, kann er Dir den Schuh bei LOWA bestellen.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Päätimme tehdä tämän kokemuksen ryhmänä ja meillä oli hauskaa. Pätevä ja koulutettu henkilökunta, joka selittää selkeästi ja yksinkertaisesti, jopa aloittelijoille, kuinka pelata ja käyttäytyä pitääksesi hauskaa täysin turvallisesti. Pelikenttä on erittäin suuri ja hyvin rakennettu. Henkilökunta tarjoaa kaikentyyppiset tarvittavat laitteet. Käytettävissä on myös suihkut ja pukuhuoneet. Parkkipaikka on valtava.”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Erinomainen rakenne pätevällä henkilökunnalla ja täysin varustettu kauppa, jossa on paras saatavilla oleva. Kenttä on maisemallisesti erittäin kaunis (keskellä on myös bussi) ja tarjoaa paljon hauskaa niin jo aloittaneille joukkueille kuin lapsille, jotka eivät ole koskaan pelanneet ja haluavat kokeilla. Mahdollisuus vuokrata kaikki välineet ja myös pukuhuoneet, joissa voi käydä suihkussa jälkeenpäin. Runsaasti pysäköintitilaa.”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Kokemus, jota suosittelen lämpimästi, erittäin hauska ja mukaansatempaava, erittäin koulutettu ja läsnä oleva henkilökunta, erittäin tarkkaavainen turvallisuus, he selittävät sinulle kaiken parhaalla mahdollisella tavalla. Nykyiset pukuhuoneet ja suihkut, ehdottomasti suositeltavaa. Minulla ei ole kokemusta muista vastaavista rakenteista, mutta tässä huomasin hinnan enemmän kuin rehellisesti! Hyvin tehty”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Ehdottomasti suositeltava paikka harjoitella airsoftia, erittäin ystävällinen ja avulias henkilökunta! Se ei maksa paljon, pelit kestävät oikean määrän ja sinulla on hauskaa! Ehdottomasti kokeilla!”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Ostanut taistelupaidan, toisin sanoen omistaja huomasi tilauksen täyttämisajankohtana pienen (minulle melkein näkymättömän) epätäydellisyyden ja otti minuun yhteyttä heti lähettämällä minulle selkeät kuvat ja tarjoten 20% alennuksen voidakseni käyttää seuraavana osto tai välitön hyvitys. Pyyntöni oli pystyä lisäämään tilaukseen tuote, joka sisälsi alennuksen arvon, ja omistaja vahvisti ja lähetti tilauksen välittömästi, mutta se ei ole kaikki .. seuraavana päivänä saapunut tuote toimitettiin minulle sisältä, lisäksi tilattuihin tuotteisiin on myös pieni lahja! Tällainen rehellisyys, saatavuus ja anteliaisuus ovat nykyään todella harvinaisia! Ansaitut 5 tähteä! Erittäin suositeltava kauppa!”

See ratings on Google