CAMPHOENIX SHOP

VIA EMILIA ROMAGNA 15/17
00000 MONSANO
Determine route

Telephone
+39 331 666 6396
Sähköposti
info@camphoenix.it
Internet
camphoenix.it

Currently closed

maanantai: 15.00–20.00
tiistai: 15.00–20.00
keskiviikko: 15.00–20.00
torstai: 15.00–20.00
perjantai: 15.00–20.00
lauantai: 15.00–20.00
sunnuntai: Suljettu

Bei unseren ausgewählten Handelsfachpartnern wird die Beratung großgeschrieben. Falls Dein Wunschmodell beim Händler vor Ort nicht auf Lager ist, kann er Dir den Schuh bei LOWA bestellen.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Erittäin hyödyllinen ja erittäin ystävällinen, he antoivat minulle vinkkejä San Marinossa otetusta kivääristä, tavallisesta kivääristä, mutta annetusta 11 voltin paristolla ja liian voimakkaasta, itse asiassa se ei kestänyt kauan (ehkä ei ole mitään rikki, se voisi olla hop-up-kumi tai viallinen aikakauslehti, koska edes alussa se ei liittynyt hyvin ammuttuihin laukauksiin); ja se ei ollut niin hyvä kuin he kertoivat minulle puhelimessa … jos tiesin sen, ostin kaiken heiltä, ​​katso, valitettavasti olen uusi näissä asioissa ja ajattelin, että vain San Marinossa ostit tällaisia ​​juttuja, itse asiassa, että kauppa on saanut huomattavia negatiivisia arvosteluja, koska jos he eivät ole rehellisiä kuin minä tässä kaupassa, he tekevät kaikkensa saadakseen sinut putoamaan ansaan ja aina olemaan siellä saadaksesi sinut käyttämään rahaa, jota ehkä kaikki eivät on varaa viettää ensimmäisen oston jälkeen … Otin kaksi orvoa 1911 parkeroidun ja hopean 70-luvun hallituksen ja he ovat todella hienoja * __ *, hän tarjoutui myös testaamaan ja voitelemaan heitä, tämä toiminta ansaitsee paljon enemmän positiivisia ääniä, koska se on vaikea löytää avoimuutta, vakavuutta ja rehellisyyttä tältä maailman viidakolta.”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Ostanut taistelupaidan, toisin sanoen omistaja huomasi tilauksen täyttämisajankohtana pienen (minulle melkein näkymättömän) epätäydellisyyden ja otti minuun yhteyttä heti lähettämällä minulle selkeät kuvat ja tarjoten 20% alennuksen voidakseni käyttää seuraavana osto tai välitön hyvitys. Pyyntöni oli pystyä lisäämään tilaukseen tuote, joka sisälsi alennuksen arvon, ja omistaja vahvisti ja lähetti tilauksen välittömästi, mutta se ei ole kaikki .. seuraavana päivänä saapunut tuote toimitettiin minulle sisältä, lisäksi tilattuihin tuotteisiin on myös pieni lahja! Tällainen rehellisyys, saatavuus ja anteliaisuus ovat nykyään todella harvinaisia! Ansaitut 5 tähteä! Erittäin suositeltava kauppa!”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Erinomainen ostokokemus: erittäin avulias, asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta. Erittäin hyvät hinnat ja erittäin nopea toimitus. SUOSITELTAVAA👍”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Erinomainen kauppa ja hyvin varusteltu. Henkilökunta on aina valmis neuvomaan sinua tarpeidesi ja makujen mukaan. Se tarjoaa myös korjaus- tai muutostyöt ASG: lle. Suositellaan kaikille softairin faneille!”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Suuri myymälä, tilasin umarex glock 17 ja lähetys saapui ilman ongelmia, tilauksessa löysin myös korjaustiedoston myymälästä ja se on kaunis .. 100% tyytyväinen”

See ratings on Google