BLACK SHADOW TRADING GMBH

SCHWARZOTTSTRASSE 2/2
2620 NEUNKIRCHEN
Determine route

Internet
blackshadow.at

Currently closed

maanantai: 9.00–12.00, 13.00–18.00
tiistai: 9.00–12.00, 13.00–18.00
keskiviikko: 9.00–12.00
torstai: 9.00–12.00, 13.00–18.00
perjantai: 9.00–12.00, 13.00–18.00
lauantai: 9.00–12.00
sunnuntai: Suljettu

Bei unseren ausgewählten Handelsfachpartnern wird die Beratung großgeschrieben. Falls Dein Wunschmodell beim Händler vor Ort nicht auf Lager ist, kann er Dir den Schuh bei LOWA bestellen.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Sehr schneller Versand, Super Ware. Jederzeit wieder”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Itse asiassa 5 tähteä ovat aivan liian vähän valinnan, hintojen, tarjousten, nopean toimituksen ja neuvojen suhteen! Mutta erinomaista, nopeaa, mutkatonta ja asiakaslähtöistä palvelua varten sinun pitäisi itse asiassa pystyä antamaan vähintään 10 tai enemmän tähteä. Kun tilasin verkossa, minulla oli valitus, joka ei todellakaan ollut Black Shadowin aiheuttama! Nopea puhelu, jota seuraa pyyntö lähettää lyhyt sähköpostiviesti, ja Black Shadow on jo tarkistanut valmistajalta, olisiko rajoitettu painos sarjan tuote edelleen vaihdettavissa. Sitten lähetin valituksen Black Shadow’lle ja minulla oli jo uusi tuote käsissäni 5 päivää myöhemmin (mukaan lukien viikonloppu)! Ja nyt paras: Kun tilasin, tuotetta ei enää ollut varastossa haluamassani värissä, minkä merkitsin sähköpostitse valituksen yhteydessä. Ja katso: Korvattu tuote oli silloin myös siinä värissä, jonka alunperin halusin! Toisin sanoen: Näin palvelu toimii verkkotilauksen kanssa vuonna 2021, jos sen takana on ihmisiä, joihin ei voida ottaa suoraan yhteyttä vaan jotka myös välittävät asiakkaidensa tyytyväisyydestä! Monet jälleenmyyjät tai verkkokauppojen operaattorit voisivat ottaa esimerkin!”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Hyvin varusteltu liike! Henkilökunta (nainen) erittäin ahkera ja kärsivällinen. Valitettavasti ostoksien hulluudessa unohdin ajan (lounastauko klo 12.00) ja myyjä ei sanonut mitään. Pahoittelut mukavalle myyjälle !!! TOP”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Olen jo tilannut joitain tuotteita Black Shadowilta – joka kerta, kun DPD lähetti ne erittäin nopeasti ja toimitti ne yhtä nopeasti. Piti lähettää takaisin kenkiä kahdesti väärän koon takia – paluu oli erittäin mutkaton joka kerta. Erittäin paljon, voidaan suositella!”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Nautin todella ostoksista Black Shadowissa NEUNKIRCHENissa, koska tavaravalikoima on minulle erittäin houkutteleva ja henkilökunta on erittäin pätevää ja kohteliasta.”

See ratings on Google