BEST protection

Sperlingsweg 2e
32107 Bad Salzuflen
Determine route

Telephone
+49 5222 2398584
Sähköposti
info@bestprotection.de
Internet
bestprotection.de

maanantai: 9.00–17.00
tiistai: 9.00–17.00
keskiviikko: 9.00–17.00
torstai: 9.00–17.00
perjantai: 9.00–17.00
lauantai: Suljettu
sunnuntai: Suljettu

Bei unseren ausgewählten Handelsfachpartnern wird die Beratung großgeschrieben. Falls Dein Wunschmodell beim Händler vor Ort nicht auf Lager ist, kann er Dir den Schuh bei LOWA bestellen.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Toimitukset Itävaltaan vievät alle 4 päivää. Asiakaspalvelu on erittäin avulias ja ystävällinen ja viranomaisen jäsenenä saat 10% alennuksen. Se ei parane yhtään!”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Supernopea ja mutkaton tilauksen käsittely – tilaus tehtiin yhtenä päivänä ja paketti saapui sitä seuraavana päivänä. Jos sinulla on kysyttävää, saat asiantuntevaa ja ystävällistä neuvontaa sekä puhelimitse että sähköpostitse. Kiitos paljon!!! :-)”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Todella nopea toimitus ja vastaus sähköpostiin. Tämä kauppa tukee Ukrainaa, joka on minulle erittäin tärkeä, lähetti todella hyvälaatuisia kiristeitä! Kiitos avusta ja upeasta palvelusta!”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Ich habe bei BESTprotection Hakenklett mit Klebefunktion für ein Mercedes Cabrio-Verdeck bestellet. Die Ware wurde schnell und gut verpackt geliefert. Die Qualität und vor allem die Klebekraft ist enorm und steht dem original Klett nichts nach. Ich bin sehr zufrieden und werde auch in Zukunft gerne bei BESTprotction einkaufen.”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Erittäin suositeltava kauppa, laaja valikoima turvavarusteita, laukkuja, vaatteita jne. Varastot ovat kohdallaan (ei niin kuin monissa muissa kaupoissa, joissa tavaraa ei ole varastossa, vaikka kaupassa niin sanotaan). Erittäin hyvä, ystävällinen ja nopea yhteydenpito. Olen erittäin tyytyväinen tuotteisiin ja voin suositella kauppaa ilman varausta.”

See ratings on Google