BARBAROSSA SOFTAIR

VIA BRIGATA REGGIO 32/F
42124 REGGIO EMILIA
Determine route

Telephone
+39 0522 383651
Sähköposti
info@barbarossasoftair.it
Internet
barbarossasoftair.it

Bei unseren ausgewählten Handelsfachpartnern wird die Beratung großgeschrieben. Falls Dein Wunschmodell beim Händler vor Ort nicht auf Lager ist, kann er Dir den Schuh bei LOWA bestellen.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Voin vain puhua tästä kaupasta ja sen henkilökunnasta. Stefano on aina ystävällinen asiakkaille, avulias ja tyhjentävä tuotteiden selityksissä. Hän osaa neuvoa hyvin! Itse kauppa on hyvin varusteltu. Mahdollisuus kokeilla tuotteita omakohtaisesti on aivan toinen asia, ja niiden kanssa olet turvassa”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Suosittelen tätä mahtavaa kauppaa kaikille airsoftin ystäville. Sieltä löydät kaiken etsimäsi, todella kaiken! Hinnat ovat kilpailukykyisiä ja henkilökunta on erittäin avulias, kohtelias ja kokenut. Erinomainen ostospaikka myös ulkoilun harrastajille.”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Ystävällisyys, kohteliaisuus ja ammattitaito tekevät Barbarossasta airsoftin viitekohdan kaupungissa ja sen ulkopuolella. Jos etsin pätevää tuotetta ja tarpeisiini räätälöityjä neuvoja, käännyn tähän myymälään ja tulen aina tyytyväisenä! Hyvin tehty”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Viihtyisä kauppa, hyvin varusteltu. Pätevä henkilökunta käytettävissä antamaan tietoa ostojen optimoimiseksi. Siinä on kaikki mitä tarvitset kentällä, ja jos sitä ei ole saatavilla, se tilaa sen. ERITTÄIN SUOSITELTAVAA !!!”

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

”Erinomainen kohtaamispaikka, ostoksia kaikille airsoft-harrastajille, tässä kaupassa on myös teknisiä tuotteita ulkona, koulutettu ja erittäin kärsivällinen henkilökunta. (hinnat: kuten Matteo il teloittaja carpeggiani sanoo, Italian alin) toivomme, että pian niistä tulee myös neuvonta- ja myyntipiste, xtag, sillä välin en anna 5 tähteä, mutta vain 4😂😂😂😂 Lähetän tervehdys molempien kauppojen henkilökunnalle sekä Parmassa että Reggiossa … okei aina erittäin sopivan ja teknisesti tyydyttävän vastauksen jälkeen. Voin lisätä vain puuttuvan tähden”

See ratings on Google